Welkom bij Cafe Hulsman

Café Hulsman kent een rijke geschiedenis en staat in de volksmond bekend als de Huiskamer van Venray oftewel "Beej Truus". Menig Venraynaar heeft in het verleden een onvergetelijke ervaring meegemaakt bij Café Hulsman. In 2011 hebben we ons hele pand opnieuw opgebouwd met veel herkenbare oude elementen. Kom eens langs bij Hulsman en ervaar het échte café-gevoel! Gewoon Café, Gewoon Gezellig!

We hopen je snel te zien,

Paul en Mion Hulsman

Volg ons op twitter!
Heineken

Agenda

Maandag, 01 Januari 2018
Nieuwjaarsdag
Zaterdag, 10 Februari 2018
ROETSJ Vastelaovend 2018
Zondag, 11 Februari 2018
Vastelaovend Zondag
Maandag, 12 Februari 2018
Grote optocht Vastelaovend
Dinsdag, 13 Februari 2018
Boerebruiloft Vastelaovend Dinsdag

De Koninck - Triple D'Anvers

 Triple d’Anvers is een echte Belgische tripel, met een Antwerps accent. Brutaal en uitbundig, maar met een heel groot hart. Een ode van de brouwer aan de Stad.

Heineken

Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout.

Brand

In het zuiden van Limburg staat de oudste bierbrouwerij van Nederland. Al eeuwen lang brouwen de brouwers van Brand daar pilsener met méér hop. En meer hop betekend méér smaak. Brand, het bier waar Limburg trots op is.

't Kratje Hulsman

Een mini-bierproeverij! 6 speciaal voor u geselecteerde seizoens,- en speciaalbiertjes. Gezellig om met je vrienden te delen en proeven. Laat je verrassen en geniet!

Ook mogelijk in combinatie met een hapjesparade of borrelplank!

Nacho's Mexicano!

 Heerlijke nacho chips met gehakt, ui, paprika, mais, kidneybonen en gegratineerd met kaas. Geserveerd met guacamole en salsa! Heerlijk voor bij de borrel!

Texels Stormbock

 Nieuw op de tap, Texels Stormbock! 🍁🍂 geniet van de herfst met dit rijke, krachtige en intense speciaalbier! Wij zeggen alvast proost! 

Kerst/Nieuwjaars Borrel

Wij zijn al in volle gang met alle voorbereidingen voor de kerst en nieuwjaarsborrels! Van hapjesparades tot borrelhapjes, alles kan bij Hulsman! Wil jij ook graag een borrel organiseren bij Hulsman? Vraag gratis naar de mogelijkheden via info@hulsmanvenray.nl of bel naar 0478-510196

Lunch & Diner

Na een heerlijk middagje shoppen, theater of bioscoop kun je lekker komen genieten van onze heerlijke gerechten! In ons brede assortiment zit voor ieder wat wils! Van een healthy broodje tot een échte overheerlijke Hulsman Burger 2.0! Ook doen we niet moeilijk om dieetwensen!