« Terug

Hoogste punt nieuwbouw

Donderdag, 07 April 2011

Donderdag 7 april bereikt de nieuwbouw van café Hulsman aan het Venrayse Henseniusplein het hoogste punt. Reden voor de eigenaren Paul en Mion Hulsman en brouwer Heineken om de bouwvakkers te trakteren op een heerlijk helder glas pannenbier. 

Veertig jaar lang was beej Truus Ð zoals café Hulsman genoemd werd -  de huiskamer van Venray. Na de sloop van de zaak, moesten de Venraynaren het vijf jaar zonder hun stamcafé doen. Dat nu het hoogste punt van de bouw wordt bereikt, is dan ook reden voor een feestje, vinden eigenaar Paul Hulsman en Martijn Snep van Heineken. Zij werkten nauw samen om na de aanvankelijke problemen met de vergunningverlening een nieuw pand aan het Henseniusplein te kunnen bouwen. Paul Hulsman: "Met het pannenbier dat donderdag geschonken wordt, proosten we op de toekomst van onze nieuwe zaak. Venray krijgt niet alleen zijn huiskamer terug. We breiden ons bedrijf ook uit met zestien hotelkamers." De nieuwbouw startte op 18 oktober 2010. Deze datum staat dan ook op de eerste steen die Paul Hulsman donderdag officieel zal leggen. De eerste steen is tevens een blijvende herinnering aan Truus en Jan Hulsman. Hulsman verwacht 30 juli de eerste gasten welkom te heten.

 
Bron: Peel en Maas

Volg ons op twitter!
Heineken

Agenda

Vrijdag, 19 Oktober 2018
VrijMiBo
Vrijdag, 26 Oktober 2018
VrijMiBo!

Elke zaterdagavond - Dansen met DJ Stanley S!

Brand

In het zuiden van Limburg staat de oudste bierbrouwerij van Nederland. Al eeuwen lang brouwen de brouwers van Brand daar pilsener met méér hop. En meer hop betekend méér smaak. Brand, het bier waar Limburg trots op is.

Kerst/Nieuwjaars Borrel

Wij zijn al in volle gang met alle voorbereidingen voor de kerst en nieuwjaarsborrels! Van hapjesparades tot borrelhapjes, alles kan bij Hulsman! Wil jij ook graag een borrel organiseren bij Hulsman? Vraag gratis naar de mogelijkheden via info@hulsmanvenray.nl of bel naar 0478-510196

't Kratje Hulsman

Een mini-bierproeverij! 6 speciaal voor u geselecteerde seizoens,- en speciaalbiertjes. Gezellig om met je vrienden te delen en proeven. Laat je verrassen en geniet!

Ook mogelijk in combinatie met een hapjesparade of borrelplank!

Lunch & Diner

Na een heerlijk middagje shoppen, theater of bioscoop kun je lekker komen genieten van onze heerlijke gerechten! In ons brede assortiment zit voor ieder wat wils! Van een healthy broodje tot een échte overheerlijke Hulsman Burger 2.0! Ook doen we niet moeilijk om dieetwensen!

Catering

 Wij hebben ook een catering service, van feesten tot partijen, van hapjes en drankjes tot een totaal verzorgd feest. Alles kan bij Hulsman! 

VrijMiBo

Thank god it's Friday!
Alle cocktails voor maar €5,-!

Heineken

Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout.

Nacho's Mexicano!

 Heerlijke nacho chips met gehakt, ui, paprika, mais, kidneybonen en gegratineerd met kaas. Geserveerd met guacamole en salsa! Heerlijk voor bij de borrel!

privacy statement