« Terug

Hulsman zet het eten op de kaart!

Maandag, 17 September 2012

Ruim een jaar na de heropening van Café Hulsman gaat het café aan het Henseniusplein de aandacht van haar gasten meer vestigen op de lunch- en dinermogelijkheden. De keuken van Hulsman was al volop in gebruik maar met de komst van de nieuwe chef Rens Philipsen wordt een lift gegeven aan de kwaliteit en mogelijkheden van de keuken van Hulsman. Rens is een zeer ervaren kok met het echte ambacht hoog in het vaandel, zo worden alle gerechten bij Hulsman huisgemaakt en kunt u genieten van pure en eerlijke smaak.

Het vervullen van een eet-functie naast het traditionele café is iets nieuws voor Hulsman, voorheen lag de nadruk puur op het gezellige café. Of het café en de gezelligheid nu in het gedrang zullen komen? Paul Hulsman benadrukt dat het café een echt café zal blijven zoals de mensen gewend zijn bij Hulsman. Wat de veranderingen dan wel zijn? Voor het eerst zijn er tafels te reserveren bij Hulsman, de kaart is aanzienlijk uitgebreid en ook voor diner op locatie is de keuken van Hulsman beschikbaar. Bij Hulsman is het nu naast gewoon goed borrelen ook gewoon goed eten!

Hulsman gaat inspringen op de schouwburg- en bioscoopbezoeker met een 3-gangen menu dat rekening houdt met de aanvangstijden van de voorstellingen. Reserveren is hierbij echter wel gewenst in verband met de tijdsplanning. Het menu wordt met een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden om het bezoek laagdrempelig te houden. “Gewoon even lekker eten” aldus Gijs Schapendonk. Voor € 18,50 kunt u genieten van het dagelijks wisselend menu van Hulsman.

 

 

Volg ons op twitter!
Heineken

Agenda

Vrijdag, 19 Oktober 2018
VrijMiBo
Vrijdag, 26 Oktober 2018
VrijMiBo!

VrijMiBo

Thank god it's Friday!
Alle cocktails voor maar €5,-!

Nacho's Mexicano!

 Heerlijke nacho chips met gehakt, ui, paprika, mais, kidneybonen en gegratineerd met kaas. Geserveerd met guacamole en salsa! Heerlijk voor bij de borrel!

Brand

In het zuiden van Limburg staat de oudste bierbrouwerij van Nederland. Al eeuwen lang brouwen de brouwers van Brand daar pilsener met méér hop. En meer hop betekend méér smaak. Brand, het bier waar Limburg trots op is.

Heineken

Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout.

Kerst/Nieuwjaars Borrel

Wij zijn al in volle gang met alle voorbereidingen voor de kerst en nieuwjaarsborrels! Van hapjesparades tot borrelhapjes, alles kan bij Hulsman! Wil jij ook graag een borrel organiseren bij Hulsman? Vraag gratis naar de mogelijkheden via info@hulsmanvenray.nl of bel naar 0478-510196

Lunch & Diner

Na een heerlijk middagje shoppen, theater of bioscoop kun je lekker komen genieten van onze heerlijke gerechten! In ons brede assortiment zit voor ieder wat wils! Van een healthy broodje tot een échte overheerlijke Hulsman Burger 2.0! Ook doen we niet moeilijk om dieetwensen!

't Kratje Hulsman

Een mini-bierproeverij! 6 speciaal voor u geselecteerde seizoens,- en speciaalbiertjes. Gezellig om met je vrienden te delen en proeven. Laat je verrassen en geniet!

Ook mogelijk in combinatie met een hapjesparade of borrelplank!

Catering

 Wij hebben ook een catering service, van feesten tot partijen, van hapjes en drankjes tot een totaal verzorgd feest. Alles kan bij Hulsman! 

Elke zaterdagavond - Dansen met DJ Stanley S!

privacy statement